Rusya'da çok kritik zirve

Rusya'da çok kritik zirve

GÜNDEM Haberleri

Ekonomisi en gelişmiş ve gelişmekte olan ülkeleri bir araya getiren G20 zirvesi, bugün Rusya'nın St. Petersburg kentinde başlıyor.

Ekonomisi en gelişmiş ve gelişmekte olan ülkeleri bir araya getiren G20 zirvesi, bugün Rusya'nın St. Petersburg kentinde başlıyor. Zirve, ekonomik büyümeyi canlandırma konusuna ağırlık verse de Suriye'ye askeri müdahale planları üzerinde anlaşmazlık liderlerin ağırlıklı gündemi olacak. Türkiye'yi temsil eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan dün St. Petersburg'a geldi. Erdoğan'ı havalimanında, Türkiye'nin Moskova Büyükelçisi Aydın Sezgin ve diğer yetkililer karşıladı. Başbakan Erdoğan'a eşi Emine Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan da eşlik ediyor. İkili görüşmelerinde Suriye konusunu ele alacak olan Erdoğan'ın liderlere Suriye'de kimyasal silah kullanımına ilişkin MİT raporlarını göstereceği ifade ediliyor. Zirve St. Petersburg kenti yakınlarındaki Strelna bölgesinde yer alan ve 18. yüzyıl yapılarından Konstantin Sarayı'nda düzenlenecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...