Rıza Sarraf'ın tetkikleri tamamlanamadı yeniden cezaevinde

Rıza Sarraf'ın tetkikleri tamamlanamadı yeniden cezaevinde

GÜNDEM Haberleri

17 Aralık operasyonunda tutuklanan iş adamı Rıza Sarraf hastaneye kaldırılmıştı, Sarraf'ın tetkikleri tamamlanamadı yeniden cezaevine gönderildi.

İstanbul merkezli soruşturma kapsamında Metris Cezaevinde tutuklu bulunan Rıza Sarraf, hastaneye sevk edildi. İstanbul merkezli soruşturma kapsamında Metris Cezaevinde tutuklu bulunan Rıza Sarraf, böbrek üstü bezlerinde bulunan kitlenin tetkiki için hastaneye sevk edildi.Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülen Sarraf'ın, tetkikleri tamamlanamadığı ve cezaevine geri götürüldüğü öğrenildi.Rıza Sarraf'ın tamamlanamayan tetkikler için daha sonra tekrar hastaneye sevk edileceği öğrenildi.Sarraf'ın hastanede olduğu haberini alan eşi Ebru Gündeş hastaneye geldi. Sarraf'ın tetkikleri gün boyu sürerken eşi Gündeş de hastaneden ayrılmadı. Gündeş akşam saatlerine kadar hastanenin koridorlarında bekleyerek eşi ile görüşmeye çalıştı. Hastane koridorunda eşi ile bir süre görüştüğü iddia edilen Gündeş hastane çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. Gündeşin hastaneden ayrılmasının ardından Sarraf jandarmanın yoğun güvenlik önlemleri altında hastaneden çıkarılarak cezaevi aracına bindirildi. Hastaneden Sarraf'a yapılan tetkiklere ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı.
(ajanslar)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...