Reis balığa çıktı

Düzenleyen:
Reis balığa çıktı

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı, ‘komşularım’ dediği balıkçılarla Tarabya’dan denize açıldı. Erdoğan, gırgır tekneleriyle ağ atan balıkçıların derdini dinledi. Avın iyi geçtiğini söyleyen Cumhurbaşkanı “Bana balığın ucuz olduğunu, fiyatın halde yükseldiğini söylediler. Sorunları da dinledik. Bunları hükûmetimizle paylaşacağım” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da ava çıkan balıkçı teknelerini ziyaret etti. Tarabya’da tekneye binen Erdoğan, ardından balıkçılarla denize açıldı. Yaklaşık bir saat teknede kalan Cumhurbaşkanı Erdoğan, balıkçıların sorunlarını dinledi. Telsizden denizdeki balıkçılara da seslenen Erdoğan “Cumhurbaşkanı kardeşiniz Recep Tayyip Erdoğan sizlere sesleniyor. Rastgele diyorum, kazancınız bol olsun, geleceğiniz aydınlık olsun” ifadelerini kullandı. Bir balıkçının Erdoğan’a telsizden “Sayın Cumhurbaşkanım bereketinle geldin, ayağın uğurlu geldi” demesi teknede gülüşmelere yol açtı. Balıkçılarla samimi bir sohbet gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, inerken de birlikte fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi. 
Reis balığa çıktı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...