Provokatörlere takip! Adli soruşturma başlatıldı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Provokatörlere takip! Adli soruşturma başlatıldı

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan’da oynanması planlanan Turkcell Süper Kupa maçının ertelenmesinin ardından provokatörler sahneye çıktı.

 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, tahrik içerikli ve suç teşkil eden paylaşımlarda bulunan bazı sosyal medya kullanıcılarına yönelik Cumhuriyet Başsavcılıkları tarafından adli soruşturmanın başlatıldığını bildirdi.  İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da dinî ve manevi değerleri aşağılamaya çalışan, hakaret ve provokasyon içerikli paylaşım yapan iki kişinin gözaltına alındığını söyledi. 


Süper Kupa’nın tehiri hainlerin umudunu tazeledi. Firari FETÖ’cüler, takımlar üzerinden ‘sokak çağrısı’ yaptı. Emre Uslu “GS-FB maçı Gezi’den bu yana bu rejime karşı girişilen en büyük sivil direniştir. Arkası gelir umarım. Gezi loading (yükleniyor)” paylaşımını yaptı.  Bir başka hain Adem Yavuz Arslan da sahadaki skandalı iki arasındaki ‘siyasi kriz’ diye lanse etti. 

İletişim Başkanlığı ise ertelenen karşılaşmaya yönelik, milletin ortak değer ve hassasiyetleri üzerinden yürütülen dezenformasyon kampanyalarına itibar edilmemesi çağrısında bulundu.

BU VİDEO DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...