Provokatörler dekanın odasını işgal etti, polis zor çıkarttı

Provokatörler dekanın odasını işgal etti, polis zor çıkarttı

GÜNDEM Haberleri

YÖK'ün kurulmasını protesto eden bir grup, Ankara Dil Tarih Coğrafya Fakültesi idari binasını işgal etti. Rektörlük eğitime iki gün ara verdi.

Ankara 'da YÖK 'ün kuruluşunu protesto eden bir grup, Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi idari binasını işgal etti. Dekanın odasına kendilerini kilitleyen grup, fakülte penceresine de pankart astı. Polisin müdahalesiyle 5 erkek, 6 kız eylemci gözaltına alındı.

Kızılay'da YÖK'ü protesto eden bir grup, polisten kaçarak, Dil Tarih Coğrafya Fakültesi idari binasını işgal etti. Dekan odasına girip kendilerini içeriye kilitleyen eylemciler, pencereye de üzerinde 'YÖK'e hayır yaşasın dev gençlik' yazılı pankart astı. Polis ekipleri işgalci eylemcileri dışarıya çıkarmak için kapının altından biber gazı sıktı. Ardından kapıyı açarak içeridekileri gözaltına aldı.

Bunun üzerine okul yönetimi eğitime iki gün ara verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...