Promosyon paralarıyla içki almışlar

Promosyon  paralarıyla içki almışlar

GÜNDEM Haberleri

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında Hava Kuvvetleri Komutanlığında 15 Temmuz darbe girişiminin ardından ihraç edilen astsubay S.G, örgütle ile ilgili önemli bilgiler verdi.

Ebru Karatosun ANKARA

FETÖ ile üniversite sınavlarına hazırlandığı sırada tanıştığını anlatan S.G, İzmir Hava Astsubaylığı Meslek Yüksek Okulunu kazandıktan sonra kendisiyle ilgilenen mahrem imamın dini sohbetler yaptığını ve ima yoluyla namaz kılmaları talimatını verdiğini aktardı. S.G. astsubay olarak çalışmaya başladıktan sonra ise örgütün maaşları karşılığında bankanın aylık vereceği promosyon paralarını da istediklerini ifade etti. Bu duruma karşı çıktığını beyan eden S.G. “Bu paralarla yüksek mevkideki örgüt mensuplarının evlerine tedbir yapabilmeleri için içki alınacağı şeklinde talimat verdiler” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...