Pompalı tüfekle dehşet saçtılar! Uyuşturucu satıcıları mahalleliye kurşun yağdırdı: 1 ölü, 4 yaralı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Gaziantep’te uyuşturucu satıcıları dehşet saçtı! Çocukları zehirlenmesini engellemeye çalışan mahalleliye tartışan torbacılar, pompalı tüfekle kurşun yağdırdı. Olayda 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Gaziantep'te uyuşturucu satıcıları ile mahalleli arasında kavga çıktı. Çocuklarının zehirlenmesini istemeyen mahallelinin torbacılarla yaşadığı bıçaklı kavgada bir anda pompalı tüfekle rastgele ateş açıldı. 

POMPALI TÜFEKLE RASTGELE ATEŞ AÇTI

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı habere göre olay Gaziantep'in Bozoklar Mahallesinde yaşandı. İddialara göre mahalleli ile uyuşturucu satıcıları arasında tartışma çıktı. Yaşanan bıçaklı kavgada torbacı olduğu öne sürülen bir şahıs pompalı tüfekle araçtan rastgele mahallenini üzerine ateş açtı.

YAŞANAN OLAYA KALBİ DAYANMADI

Olayda 4 kişi tüfekten çıkan saçmalarla yaralanırken 1 kişi ise yaşanan arbede sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. 

Yaralılar 112 sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi yönlendirildi. Polis kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...