Polonya'da Davutoğlu'na büyük sürpriz - İZLE

Polonya'da Davutoğlu'na büyük sürpriz - İZLE

GÜNDEM Haberleri

Davutoğlu'na, otelde Polonyalı sanatçılar tarafından İstiklal ve Mehter marşları söylenerek sürpriz yapıldı.

Polonya'daki temaslarını sürdüren Başbakan Ahmet Davutoğlu'na, konaklayacağı otelde Polonyalı sanatçılar sürpriz yaparak İstiklal ve Mehter marşlarını okudu.

Davutoğlu'nun kaldığı otele gelişinde bir grup Polonyalı sanatçı, lobide İstiklal Marşı'nı okudu. Marşın ardından bir kadın sanatçı Osmanlı İmparatorluğu Dönemi'nde yapılan yardımlardan dolayı Türkçe teşekkür etti. Başka bir Polonyalı sanatçı ise yine Türkçe yaptığı konuşmada, "Atatürk, Cumhuriyeti kurdu, sevindik mutlu olduk. Yarınlara koşmak için tarihte beraber olduk. Selam söyleyin bizden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, bekliyoruz biz onu tekrar Lehistan'a. Başbakan Ahmet Davutoğlu, biliniz ki Lehistan var yanınızda, sizlerle devam edelim bu dostluk yolunda. Hoşgeldiniz tekrar 600. yılında Lehistan'a" ifadelerini kullandı.

Sanatçılar, daha sonra Mehter Marşı'nı seslendirdi. Marşa eşlik eden Başbakan Davutoğlu, daha sonra sanatçıları alkışladı.

Sanatçıların kendisine çok güzel bir hediye verdiğini dile getiren Davutoğlu, şunları söyledi: "Nasıl Lehistan işgal edildiğinde tanımamışsak, bundan sonra da Polonya'nın iyi ve kötü gelecekte karşılaşabileceği olaylarda hep Polonya'nın yanında olacağız. Ayrıca söylediğiniz Mehter Marşı da tabii tarihi bir dostluğu ifade ediyor. Allah bir daha Polonya'ya işgal göstermesin ama böyle bir ihtimal belirdiği anda bilin ki Türkiye de her zaman Lehistan'ın yanındadır. 600. yılında en güzel hediyeyi verdiniz. Söylediğiniz marşlar da şiirler de dilinizden değil gönlünüzden geldi."

nbsp;Polonya'da Davutoğlu'na büyük sürpriz - İZLE
Polonya'da Davutoğlu'na büyük sürpriz - İZLE
##tgvideo##
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...