Polise taş atan Taksim Dayanışması üyelerine gözaltı

Polise taş atan Taksim Dayanışması üyelerine gözaltı

GÜNDEM Haberleri

İstiklal Caddesi'nde toplanıp Taksim Meydanı'na yürümek isteyen gruba polis izin vermedi. Polis gruba TOMA aracından tazyikli su ve biber gazlı müdahalede bulundu.

Gezi Parkı'nın 23 gün sonra halka açıldıktan sonra tekrar kapatılmasının ardından, polisin Taksim Meydanı'nda toplanmak isteyen gruba müdahale ettiği belirtildi. Müdahalenin ardından gözaltıların başladığı belirtildi. Gezi Parkı'nın halka açıldıktan sonra tekrar kapatılmasının ardından Taksim Meydanı'nda hareketli saatler yaşanıyor. nbsp;Polisin, Taksim Dayanışması'nın 19.00'da toplanma kararı üzerine İstiklal Caddesi'nden meydana yürümek isteyen gruba tazyikli suyla müdahale etti. İstiklal Caddesi'nde toplanıp Taksim Meydanı'na yürümek isteyen gruba polis izin vermedi. Polis gruba TOMA aracından tazyikli su ve biber gazlı müdahalede bulundu.
GÖZALTILAR VAR
Grup, İstiklal Caddesi'nde Galatasaray'a doğru ve ara sokaklara dağıldı. Grup polise taş ve şişe atıyor. Eylemcileri kovalayan polisin tazyikli ve biber gazlı müdahalesi devam ediyor. Taksim Dayanışması'ndan Mücella Yapıcı, Ali Çerkezoğlu, Beyza Metin, Süleyman Solmaz, Akif Burak Atlar ve Haluk Yüksel'in gözaltına alındıklarına dair bilgiler geliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...