Osmaniye'deki polis memuru ve ailesinden acı haber! Eşi ve 3 çocuğuyla birlikte depremde hayatını kaybetti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Osmaniye'deki polis memuru ve ailesinden acı haber! Eşi ve 3 çocuğuyla birlikte depremde hayatını kaybetti

GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş'ta 7.7'lik ve ardından 7.5'lik deprem çevre illeri de vurmuş ve etkisi çok yıkıcı olmuştu. Depremde bir acı haber Osmaniye’den geldi. Polis memuru, depremde eşi ve 3 çocuğuyla birlikte hayatını kaybetti, enkazdan cansız bedenleri çıkarıldı.

Kahramanmaraş'taki deprem 10 ili birlikte etkiledi ve büyük hasar bıraktı. Merkez üssü Karamanmaraş’ın Pazarcık ilçesi ile aynı gün Elbistan ilçesinde meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde depremlerde Osmaniye de büyük ölçüde etkilendi. Yüzlerce binanın yıkıldığı şehirde, şu ana kadar 100’den fazla kişi hayatını kaybetti.

 

POLİS MEMURU VE AİLESİ  HAYATININ KAYBETTİ

Osmaniye’deki depremde polis memuru Hasan Bilge, eşi ve Elif Bilge, 3 çocuğuyla birlikte yıkılan apartmanda enkaz altında kalarak can verdi. Enkazdan cansız bedenleri çıkartılan 3 çocuk ile anne ve baba toprağa verilmek üzere Adana’nın Tufanbeyli ilçesine götürüldü.(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...