Polis denetimlere devam ediyor: Gözaltılar var

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Polis denetimlere devam ediyor: Gözaltılar var

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Emniyet güçleri halkın huzurunu bozan suçluları yakalamak için 81 ilde GBT kontrolü ve denetimlere hız kesmeden devam ediyor. Kütahya’da 189 şahıs ve 72 aracın sorgusu yapıldı. Gözaltılar var

Polis suçlulara göz açtırmıyor... Kütahya’da polis “Dar Bölge” uygulamasında toplam 189 şahıs ve 72 aracın sorgusu, GBT kontrolü ve denetimini yaptı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipleri ve Çarşı Mahalle Bekçileri ile birlikte 1 amir, 5 resmi ekip (13 Personel), 8 yaya devriye ve 12 ÇMB Personeli ile Gaybiefendi Mahallesi şüpheli araç ve şahıslar üzerinde denetim yaptı.

Denetimde, toplam 189 şahıs ve 72 aracın sorgusu, GBT kontrolü ve denetimi yapıldı. 14 ticari taksi kontrol edildi, 12 motosikletin sorgusu yapıldı, 2 yoklama kaçağı şahsa gerekli tebligat yapıldı, 5 adet kesici alet ele geçirilen 5 şahıs gözaltına alınarak haklarında işlem yapıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...