Polat: Derin G.Saray var

- Güncelleme:
Polat: Derin G.Saray var

GÜNDEM Haberleri

G.Saray'ın eski başkanı Adnan Polat'ın kırıklığı geçmek bilmiyor. İşte, CNN Türk'teki Aykırı Sorular'a konuşan Polat'ın çarpıcı sözleri:

G.Saray'ın eski başkanı Adnan Polat'ın kırıklığı geçmek bilmiyor. İşte, CNN Türk'teki Aykırı Sorular'a konuşan Polat'ın çarpıcı sözleri: Ünal başkan ile benim bir yakınlığım yok. Aziz Yıldırım benim eskiden de dostumdu, gelecekte de dostum olacak... Şirketlerimi bırakıp G.Saray'a geldim. Kulüp bataktan çıktı ve bir anda bana karşı topyekün haçlı seferi başladı. İnan Kıraç ve etrafındakiler bunu başlattı. Derin G.Saray var ama gittikçe sığlaşıyor. Ben hep söylüyorum, %10 civarında liseciler var. Onlar G.Saray'a almaya gelenler... Yeni transferler ses getirdi, riske girildi; dua edelim başarı gelsin... Hisse satışı ve sermaye artışlarından kulübe 1 milyar TL para girdisi var, halen kredi alınıyor; bir tuhaflık var... Tahkim şike yok diyor, mahkeme var diyor, hayretler içindeyim... Galatasaray'ın tarihi boyunca %100 şike yapmadı diyemem... nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...