PKK'ya peş peşe üst düzey darbeler... Bakan Yerlikaya yeni gelişmeyi duyurdu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / Haber Merkezi

PKK'ya üst düzey darbeler sürüyor. Dün Diyarbakır Kulp'ta 1'i kırmızı, 1'i turuncu ve 1'i gri kategoride olmak üzere toplam 4 terörist öldürüldü. Bugün ise MİT, Münbiç'in sözde eyalet sorumlusunun işini bitirdi. Son olarak Şırnak'ta gri kategoride yer alan 1 terörist daha etkisiz hale getirildi.

Türkiye'nin terörle mücadelesi hız kesmeden sürüyor... Güvenlik güçleri yurt içi ve sınır dışında örgüt mensuplarının nefeslerini kesmeye devam ediyor.

Bu kapsamda terör örgütü PKK'ya 2 gündür üst düzey darbeler vuruluyor. Dün Diyarbakır Kulp'ta 1'i kırmızı, 1'i turuncu ve 1'i gri kategoride olmak üzere toplam 4 terörist öldürüldü. Bugün ise MİT, Suriye'nin kuzeyinde bulunan Münbiç'in sözde eyalet sorumlusunu etkisiz hale getirdi. Bugün yurt içinde yeni darbenin adresi Şırnak'tı...

GRİ KATEGORİDEKİ TERÖRİST ETKİSİZ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şırnak'ta gri kategoride yer alan 1 terörist daha etkisiz hale getirildiğini duyurdu.  Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Yerlikaya şu ifadeleri kullandı:

Dün Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ve Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı güvenlik güçlerimizce düzenlenen operasyonda 1'i Kırmızı,  1'i Turuncu,  1'i de Gri kategoride yer alan toplam 4 terörist etkisiz hale getirilmişti. 

BUGÜN DE #Şırnak İl Jandarma Komutanlığımızca yapılan istihbarat çalışmalarına istinaden, Şırnak Güçlükonak kırsalında, J-SİHA desteğinde, JOPER, JÖH ve Jandarma Komando Karma Timlerinin katılımıyla Şehit Jandarma Teğmen İsmail Can AKDENİZ operasyonu kapsamında çıkan silahlı çatışma sonucu;

Bakanlığımız terörden arananlar listesinde GRİ kategoride yer alan Renas(K) adlı Ramazan Eliçümüş silahı ile birlikte etkisiz hale getirildi.

ÇOK SAYIDA SİLAHLI EYLEME KATILDI

Teröristin uzun namlulu silahlarla çok sayıda eyleme katıldığı, taciz atışlarında bulunduğu ve EYP yerleştirme olaylarına karıştığı tespit edildi.

Operasyonu gerçekleştiren kahraman Jandarmamızı tebrik ediyorum.

HAİNLERİN TEK TEK NEFESLERİNİ KESECEĞİZ. SON TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLİNCEYE KADAR MÜCADELEMİZ AMANSIZCA DEVAM EDECEK

https://x.com/AliYerlikaya/status/1704071211834110264?s=20

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...