PKK’nın kurucusuna terörist diyemedi

PKK’nın kurucusuna terörist diyemedi

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yanından ayırmadığı CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, özel bir televizyon kanalında katıldığı programda skandal açıklamalarda bulundu.

Programa telefonla bağlanan Kaftancıoğlu’na 6 yıl önce PKK’nın kurucu üyelerinden Sakine Cansız hakkında attığı Tweet hatırlatıldı. Kaftancıoğlu soruya “Dünden bugüne değişmedim” diyerek PKK’nın kurucusu terörist Sakine Cansız’ı terörist olarak görmediğini söyledi. Daha önce de tepki çeken açıklamalarda bulunan Kaftancıoğlu “Tarihte bugün, Ermeni soykırımı başladı. Katledilen Ermeni vatandaşlarımızı anıyoruz. 19.15 Taksim’de” mesajı ile Ermenilerin yıllardır sürdürdüğü yalanı savunmuş, kendi milletine katil demekten çekinmemişti. CHP’li Kaftancıoğlu, FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimini kınamayarak, sokağa dökülüp vatanını korurken şehit olan vatandaşlara terörist imasında bulunmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...