PKK'nın asayiş birimlerine soruşturma

/ Kaynak: AA
PKK'nın asayiş birimlerine soruşturma

GÜNDEM Haberleri  / AA

Bazı basın yayın organlarında dolaşan PKK'nın sözde asayiş birimi kurduğu haberlerinin yayımlanmasının ardından Şırnak Valiliği soruşturma başlattı.

Şırnak Valiliği, bazı basın yayın organlarında terör örgütü PKK'nın Cizre'de sözde asayiş birimi kurduğu yönünde haberlerin yayımlanması üzerine soruşturma başlattı. Valilikten yapılan açıklamada, normalleşme ve huzur ortamını bozmak isteyen odaklarca yürütülen bu tür eylemlere yönelik mücadele edileceği kaydedildi. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: ''Cizre ilçemizde, 23 Haziran'da PKK/KCK terör örgütünün gençlik yapılanmasına ilişkin bazı basın yayın organlarında yer alan görüntülerin niteliği ve olayla ilgili gerekli çalışmalar etkin bir şekilde başlatılmıştır. Normalleşme sürecini ve huzur ortamını bozmak amacıyla karanlık odaklarca yürütülen bu tür eylemlere yönelik mücadelemiz kararlılıkla sürdürülecektir.''
GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...