PKK'lılar kamyon yaktı

PKK'lılar kamyon yaktı
GÜNDEM Haberleri

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'nde karakol onarımları için inşaat malzemesi taşıyan bir kamyon, PKK'lı teröristler tarafından yakıldı.

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'nde karakol onarımları için inşaat malzemesi taşıyan bir kamyon, PKK'lıteröristler tarafından yakıldı. nbsp;Beytüşşebap ve bağlı köylerdeki karakolların onarımı ve yenilenmesi için ilçedeki Taktik Jandarma Alay Komutanlığı'na inşaat malzemesi taşıyan kamyonun yolu, dün akşam saat 18.00 sıralarında bir grup PKK'lı tarafından kesildi. İlçeye 4 kilometre uzaklıktaki 2'nci köprü mevkiinde durdurdukları kamyonun sürücüsünü araçtan indiren teröristler, askere malzeme taşıdığı gerekçesiyle kamyonu ateşe verip olay yerinden uzaklaştı. nbsp;Adı öğrenilemeyen kamyon sürücüsü ise yoldan geçen bir başka araçla İlçe Jandarma Komutanlığı'na giderek olayı haber verdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...