PKK'dan çirkin oyun!

PKK'dan çirkin oyun!

GÜNDEM Haberleri

PKK'nın, açlık grevleriyle ilgili olarak sosyal paylaşım sitelerinde başlattığı kampanyadan "yalan" çıktı. "Açlık grevinde bu hâle geldi" denilen bir deri bir kemik yatalak hastanın fotoğrafı Cezayirli kas hastası Mokhtar'a ait çıktı.

Manipülasyonun böylesi görülmedi! Terör örgütü yandaşları bir deri bir kemik kalmış bir gencin fotoğrafıyla sosyal medya üzerinden "Açlık grevi bu hale getirdi" diye yaygara koparıldı. Mesajda "55 günün blançosu, işte ölüm orucu direnişçisi Arda. Bir deri bir kemik kalmış durumda. Hani yemek yiyorlardı gizliden gizliye" yazıldı. Ancak, örgüt yandaşlarının maskesi çabuk indi. "Açlık grevindeki Arda" denilen kişinin aslında Cezayirli kas hastası Mehalli Mokhtar olduğu ortaya çıktı. Sosyal paylaşım sitesine görüntülerini koyan genç, yardım talep etti. Ancak görüntüleri alan "Ağrı Merkez Demokratik Gençlik Platformu" isimli grup bunu Facebook sayfasına koyup propaganda yaptı. Yayınlanan görüntü, yalanın ortaya çıkmasına rağmen kaldırılmadı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...