PKK, Şemdinli'de bir ayda 318 kayıp verdi

PKK, Şemdinli'de bir ayda 318 kayıp verdi

GÜNDEM Haberleri

Genelkurmay Başkanlığı ve Emniyet raporu: Şemdinli bölgesinde 23 Temmuz - 23 Ağustos 2012 döneminde öldürülen terörist sayısı toplamda 318'e ulaştı.

Hükümete sunulan son raporda, PKK'nın bir ayda Şemdinli'de ağır kayıp verdiği iddia edildi. nbsp;Vatan yazarı Murat Çelik bugünkü köşesinde, hükümete sunulan ayrıntılı Şemdinli raporuna yer verdi. İşte o yazının ilgili bölümü... nbsp;
"Genelkurmay Başkanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü, 23 Ağustos 2012 Perşembe günü son bir ayda yapılan iç güvenlik harekatlarının sonuçlarını içeren raporu Başbakanlık'a verdi.
Buna göre, Şemdinli bölgesinde 23 Temmuz - 23 Ağustos 2012 döneminde öldürülen terörist sayısı toplamda 318'e (üç yüz on sekiz) ulaştı.
318, yerinde gözle tespit edilen ve PKK'lıların kendi aralarındaki telsiz konuşmalarından elde edilen bilgiler ile oluşan 'kesin teyitli' rakam.
7 de 'tam teyit edilemeyen' kaybı var örgütün.
İstihbarat, güvenlik ve hükümet kaynaklarında oluşan ortak kanaat de şu: 17 Ağustos 2012 Cuma günü gerçekleşen, BDP'li milletvekilleri ile PKK'lıların Şemdinli buluşmasının ardında da örgütün 23 Temmuz'dan itibaren verdiği büyük kayıp gerçeği var.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...