PKK saldırıları 15 Temmuz’dan sonra arttı

Düzenleyen:
PKK saldırıları 15 Temmuz’dan sonra arttı

GÜNDEM Haberleri

‘’Terör ögütleriyle mücadelemize büyük bir kararlılıkla devam edeceğiz. FETÖ’nün devlet kurumlarından temizlenmesinin ardından PKK ile yapılacak mücadele daha etkili olacaktır”

­­­Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinde 30 yılı aşkın süredir terör örgütü PKK’ya karşı güvenlik güçleriyle birlikte etkin mücadele yürüten köy korucuları, PKK’lı teröristlerin saldırılarının darbe girişiminden sonra artış gösterdiğine dikkat çekiyor. Korucular, 15 Temmuz’dan sonra PKK’lı teröristlerce Siirt’in Şirvan, Şırnak’ın Beytüşşebap, Van’ın Başkale ilçeleri ile Adıyaman’da düzenlenen saldırılarda 6 şehit verdiklerini dile getirdi. Türkiye Geçici Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Federasyonu Başkanı Orhan Kandemir, 57 bin geçici, 25 bin de gönüllü köy korucusu ile ülkede terörle mücadeleye destek verdiklerini söyledi. Kandemir, vatanın bölünmez bütünlüğü konusunda terörle mücadele ederken bugüne kadar bin 857 korucunun şehit düştüğünü, bin 600 korucunun ise gazi olduğunu vurgulayarak, “PKK saldırıları 15 Temmuz’dan sonra arttı. Terör örgütleriyle mücadelemize kararlıkla devam edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Hepimiz bu uğurda şehit olmaya hazırız. Korucularımız şehit oldu diye mücadelemizi bırakacak değiliz. Sonuçta bu bölgenin insanlarıyız. Köyümüz, toprağımız, şerefimiz ve vatanımız için mücadelemizden asla taviz vermeyeceğiz. FETÖ’nün devlet kurumlarından temizlenmesinin ardından PKK ile yapılacak mücadele daha etkili olacaktır. Devletimiz bu noktada iyi bir temizlik yapıyor. Bunun devam etmesi gerektiğini düşünüyorum. Türkiye Cumhuriyeti güçlü bir devlettir. Bizler tarih sahnesinde bu gücümüzü defalarca bütün dünyaya gösterdik. Halkımız müsterih olsun.’’ ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...