PKK küstah sözlerle açık açık tehditler savurdu: İç savaş çıkarırız

Düzenleyen:
- Güncelleme:
PKK küstah sözlerle açık açık tehditler savurdu: İç savaş çıkarırız

GÜNDEM Haberleri

Terör örgütü PKK elebaşı Bese Hozat, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimleri Millet İttifakı'nın kaybedip Cumhur İttifakı'nın kazanması durumunda iç savaş çıkartacaklarını dile getirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun özgürlük vaatlerinin ardından destek yağdıran Kandil, bu sefer açıkça tehdit etti. Terör örgütü PKK'nın açıklamalarına göre, Kılıçdaroğlu terör örgütünün adeta tek umudu oldu. PKK elebaşları, HDP ile görüşen Kılıçdaroğlu için bir yandan oy isterken bir yandan da tehditler savuruyor.

Bu süreçte örgütün yayın organlarına açıklamalar yapan isimlerden biri de terörist elebaşı Bese Hozat oldu. Daha önce Kılıçdaroğlu'na açık destekte bulunan PKK'lı terörist,"HDP'nin tutumu seçimlerin sonucunu doğrudan etkileyecektir." ifadelerini kullanmıştı.

BU İÇ SAVAŞA ÇAĞRIDIR

Terörist Bese Hozat bu kez ise açık açık tehdit savurarak şunları söyledi: "Bu AKP-MHP faşist rejimi iktidarda kalırsa Türkiye'nin geleceğinin de ne olduğunu ortaya koyuyor. Bu bir iç savaşa çağrıdır. Bunun zeminini adım adım hazırlıyorlar. AK Parti-MHP faşizmi, Türkiye'de iç savaşın zeminini adım adım döşüyor. Bu İmralı işkence, tecrit sistemine, karşı çok güçlü mücadele etmek gerekiyor." ifadelerini kullandı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...