PKK 3 aylık bebek ve dedesini katletti

Düzenleyen:
PKK 3 aylık bebek ve dedesini katletti

GÜNDEM Haberleri

Şırnak’ta teröristlerin açtığı ateşle yaralanan 3 aylık bebek ile torununu hastaneye yetiştirmeye çalışan dede hayatını kaybetti.

Sur Mahallesi’ndeki evlerinin balkonunda halasının kucağında bulunan 3 aylık Miray İnce isimli bebek, PKK’nın kurşunuyla başından yaralandı. Yardım talep edilmesi üzerine olay yerine gönderilen ambulans, mahalledeki bombalı tuzaklardan dolayı eve yaklaşamadı. Bunun üzerine Miray bebeği kucağına alan hala Rukiye İnce ile bebeğin dedesi Ramazan İnce, evlerinden çıkarak 50 metre mesafedeki ambulansa yöneldi. Bu sırada teröristlerin arkadan ateş açması sonucu Rukiye ve Ramazan İnce yaralandı. Hastaneye kaldırılan Miray bebek ile 73 yaşındaki dedesi hayatını kaybetti. Durumu ağır olan Rukiye İnce ise ambulans uçakla Adana’ya sevk edildi.
PKK 3 aylık bebek ve dedesini katletti

PKK 3 aylık bebek ve dedesini katletti
37 BİN KİTAP KÜL OLDU
Şırnak’ta önceki gün PKK’nın ateşe verdiği kütüphanedeki 37 bin kitabın küle döndüğü ortaya çıktı. Kullanılamaz hale gelen bina ise tahliye edilmeye başlandı. Saldırı sırasında binada ders çalışan 13 genç yaralanmıştı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...