Pendik'te eli bıçaklı kadın dehşet saçtı! 'Kafam şişti sana ne'

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Pendik'te eli bıçaklı kadın dehşet saçtı! 'Kafam şişti sana ne'

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Pendik'te eline ekmek bıçağını alan kadın mahallede çocukları kovaladı. Oyun oynayan çocukların gürültüsünden rahatsız olan kadın "Kafam şişti" diye bağırdı. O anlar mahalle sakini tarafından kaydedildi.

Pendik Kavakpınar Mahallesinde bir kadın çocukların oyun oynamasından rahatsız olarak olarak, çocukları taş ve bıçakla kovaladı. Mahalle sakinleri kadına tepki gösterirken, eli bıçaklı kadın, “kafam şişti sana ne” demesi dikkat çekti.

ELİNDEKİ EKMEK BIÇAĞIYLA KOVALADI

Olay, geçtiğimiz gün öğlen saatlerinde Kavakpınar Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sokak üzerindeki bir kadın çocukların top oynamasından rahatsız oldu. Çocuklara sinirlenen kadın taş atarak, elindeki ekmek bıçağıyla çocukları kovaladı. O anlar mahalle sakini tarafından kayda alındı. Eli bıçaklı kadın uyaranlara ise, “kafam şişti sanane” diye tepki gösterdi.

Pendik'te eli bıçaklı kadın dehşet saçtı! 'Kafam şişti sana ne'

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...