Pençe-Kilit'den acı haber! 1 askerimiz şehit oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Pençe-Kilit'den acı haber! 1 askerimiz şehit oldu

GÜNDEM Haberleri

Son dakika... Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Pençe-Kilit bölgesinde Uzman Çavuş İbrahim Han'ın şehit olduğunu duyurdu. Şehidimizin acı haberi Van'ın Gevaş ilçesindeki ailesine verildi.

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerce yerleştirilen EYP'nin patlaması sonucu yaralanarak hastaneye kaldırılan Uzman Çavuş İbrahim Han'ın şehit olduğunu duyurdu.

MSB'den yapılan açıklama şöyle;

"Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 12 Ekim 2022 tarihinde bölücü terör örgütü mensuplarınca yerleştirilen EYP'nin patlaması sonucu yaralanarak hastaneye sevk edilen kahraman silah arkadaşımız İs.Uzm.Çvş. İbrahim Han, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

ŞEHİDİN ATEŞİ VAN'A DÜŞTÜ

Şehit Uzman Çavuş İbrahim Han'ın (25) şahadet haberi, Van'ın Gevaş ilçesindeki ailesine ulaştırıldı.

Pençe-Kilit'den acı haber! 1 askerimiz şehit oldu

Şehidin babaevine dev Türk bayrağı asılırken, bir ambulansta evin önünde hazır bekletildi.

İlçe halkı şahadet haberini alır almaz şehit ailesinin evine akın etti.

Yaklaşık 2 yıldır Kuzey Irak'ta görev yapan şehit İbrahim Han'ın bekar olduğu ve 4 kardeşinin bulunduğu öğrenildi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...