Pençe-Kilit şehidine son görev: Gözyaşları sel oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Pençe-Kilit şehidine son görev: Gözyaşları sel oldu

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde el yapımı patlayıcının (EYP) patlaması sonucu şehit olan bir çocuk babası 29 yaşındaki Uzman Çavuş Taner Torun’un Türk bayrağına sarılı naaşı, gözyaşları içerisinde memleketi Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde toprağa verildi.

Kuzey Irak’ta yürütülen Pençe-Kilit operasyonunda şehit düşen Uzman Çavuş Taner son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı, memleketi Osmaniye’nin Kadirli ilçesine getirildi. İlbistanlı köyündeki babaevinin önünde helallik alınmasının ardından cenaze töreni için köydeki mezarlığa götürüldü.

Pençe-Kilit şehidine son görev: Gözyaşları sel oldu

ACILI AİLEYİ ASKERLER TESELLİ ETTİ

Buradaki törene, şehidin annesi Aysel, eşi Beyza, kardeşi Mutlu Torun'un yanı sıra Sağlık Bakan Yardımcısı Hüseyin Kürşat Kırbıyık, Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Belediye Başkanı Kadir Kara, askeri ve mülki erkan ile vatandaşlar katıldı. Acılı aileyi, yakınları ve törende görevli askerler teskin etti.

Pençe-Kilit şehidine son görev: Gözyaşları sel oldu

EYP’NİN İNFİLAK ETMESİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ

İl Müftüsü Ali Çakmak'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından şehit Torun'un naaşı, toprağa verildi. Bir çocuk babası İstihkam Uzman Çavuş Taner Torun, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde terör örgütü PKK mensuplarınca yerleştirilen EYP'nin infilak etmesi sonucu şehit olmuştu.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...