Pençe Kilit Harekatından acı haber: 1 asker şehit

Düzenleyen: / Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Pençe Kilit Harekatından acı haber: 1 asker şehit

GÜNDEM Haberleri  / İHLAS HABER AJANSI

Milli Savunma Bakanlığı üzücü gelişmeyi aktardı... MSB tarafından yapılan açıklamaya göre; Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde uzman çavuş Murat Yıldırım'ın da şehit olduğu öğrenildi.

MSB'den yapılan açıklamada, "Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 07 Temmuz 2022 tarihinde bölücü terör örgütü mensupları ile yaşanan çatışmada kahraman silah arkadaşımız P. Uzm. Çvş. Murat YILDIRIM şehit olmuş, 3 personelimiz yaralanmıştır. Yaralılarımız derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır." ifadesine yer verildi. 

MSB, bugün ayrıca, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bir üs bölgesine bölücü terör örgütü mensuplarınca açılan taciz ateşi sonucu Piyade Uzman Çavuş Ertuğrul Sarı'nın yaralandığını belirtti. Yaralı Sarı'nın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu bildirilen açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." ifadesi kullanıldı. 

Milli Savunma Bakanlığı'nın bugün yaptığı bir başka açıklamada ise, "Terörü bitirmekte, milletimizi bu beladan kurtarmakta kararlıyız. Kararlılıkla sürdürdüğümüz operasyonlarımız neticesinde Pençe-Kilit bölgesinde 2 PKK'lı terörist daha etkisiz hale getirildi. En son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar operasyonlarımız devam edecek." denildi. 



Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...