Patlamalarda ihmali görülen herkese soruşturma

Patlamalarda ihmali görülen herkese soruşturma

GÜNDEM Haberleri

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 11 Mayıs günü saat 13:40'ta meydana gelen bombalı saldırılarda ihmali görülen kamu görevlileri hakkında soruşturma açılıyor.

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 11 Mayıs günü saat 13:40'ta meydana gelen bombalı saldırılarda ihmali görülen kamu görevlileri hakkında soruşturma açılıyor. nbsp;Hatay Cumhuriyet Başsavcılığından alınan bilgiye göre Reyhanlı'da 5 dakika ara ile Atatürk Mahallesi ve Postane Binası önünde meydana gelen patlama olayının öncesi ve sonrasında ihmali görülen tüm kamu görevlileri ile ilgili Hatay Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma açıldığı öğrenildi.
Hatay Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturmanın Reyhanlı Cumhuriyet Savcılığı tarafından 2013/1597 soruşturma numarasıyla sürdürüldüğünü de hatırlatarak bunun yanında olayla ilgili ihmali görülen tüm kamu görevlileri hakkında da Hatay Cumhuriyet Savcılığı tarafından da soruşturma yürütüleceği belirtildi. nbsp;(CİHAN)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...