Parktaki spor aletleri ile oynayan çocuk parmağından oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Parktaki spor aletleri ile oynayan çocuk parmağından oldu

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Karabük'te feci bir olay yaşandı. Parkta oyun oynayan çocuk, adımlama aletine çıkarak spor yapmaya başladı. Yanlış bir hareket yapan küçük çocuğun eli spor aletine sıkıştı ve parmağı koptu.

Parların içinde yer alan ve yetişkinler için olan spor aletleri bölümünde korkunç bir olay yaşandı. Küçük çocuğun eli adımlama aletine sıkıştı ve baş parmağı koptı. Dehşete düşüren olay Karabük'te meydana geldi.

ADIMLAMA ALETİ PARMAĞINDAN ETTİ

Parkta oyun oynayan M.S.Y., adımlama aletine çıkarak spor yapmaya başladı. Çocuğun spor aletine sıkıştırdığı sol elinin baş parmağı koptu. Çevredekiler durumu hemen yetkililere haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri talihsiz çocuğu  Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. M.S.Y. buradaki ilk tedavisinin ardından ameliyat olmak için Ankara'daki bir hastaneye sevk edildi. 

BU VİDEO DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...