Park etme meselesi kanlı bitti! Yol yüzünden kardeşi ve yengesini öldürdü

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Park etme meselesi kanlı bitti! Yol yüzünden kardeşi ve yengesini öldürdü

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

 Trabzon'un Yomra ilçesinde iki kardeş arasında yol ve araç park etme meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönünce bir kişi kardeşini ve yengesini silahla vurarak öldürdü. Kardeş katili olan adam olay yerinden kaçtı ancak ekipler yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

İki kardeş arasında yol ve araç park etme meselesi yüzünden çıkan kavgada kan aktı. Kayabaşı mahallesi Soğuksu Küme Evleri mevkiinde yaşanan olayda Azmi Iğcı, bu sabah bir süredir arasında sorun olan kardeşi Osman Iğcı ile yol ve araç park etme meselesi nedeniyle tartıştı.

KARDEŞİ VE EŞİNİ ÖLDÜRDÜ, KAÇTI

Çıkan tartışmada Azmi Iğcı kardeşi Osman Iğcı ve yengesi Necla Iğcı'yı silahla vurarak olay yerinden kaçtı. Karı koca olay yerinde hayatını kaybederken, silah sesini duyan yakınları jandarma ekiplerine haber verdi. Kaçan şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...