Paraleller şimdi de algı operasyonu yapıyor

Paraleller şimdi de algı operasyonu yapıyor

GÜNDEM Haberleri

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ. emniyetteki 'paralel casusluk' davasıyla ilgili çarpıcı bir yorum yaptı.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ. emniyetteki 'paralel casusluk' davasıyla ilgili çarpıcı bir yorum yaptı. Bozdağ, memleketi Yozgat'ın Aydıncık ilçesinde vatandaşlarla bayramlaştı. Burada gazetecilerin partisinin ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma programı öncesi gazetecilerin 'derin kulak' operasyonuyla ilgili sorularını cevaplayan Bozdağ, "gözaltındaki polislerin ifadesinin alınmadığı" yönündeki iddiaların sorulması üzerine şunları söyledi: "Soruşturmaların nasıl olacağı hukukumuzda açıktır. Ancak maalesef medya çevreleri soruşturma üzerinden bir algı operasyonu yürütüyor. Gerçek olmayan bazı hususları gerçek gibi göstererek, çarpıtarak kamuoyunun gündemine getiriyorlar. Soruşturmanın kanunsuz olduğu iddialarını güçlendirmek için bir algı yönetimi yapıldığını bütün Türkiye gibi biz de takip ediyoruz.
Devam eden soruşturmalar üzerinde kim ne hesap yapıyor bilemem. İfadeleri uzatarak veya orada hukuksuz haksız görüntüler oluşturmak için çaba sarf edenler olabilir, ona dair kati bilgim yok. Ama sonuçta hukuk işleyecektir. Algı operasyonlarıyla ayak oyunlarıyla veya gerçekleri çarpıtarak, iftira atarak, mahkemenin kararlarının değişmesi veya soruşturma süreçlerinin hukukun dışına taşması söz konusu olamaz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...