'Paralel yapı' operasyonunda 8 polis serbest

/ Kaynak: DHA
'Paralel yapı' operasyonunda 8 polis serbest

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Yasadışı dinleme iddiasıyla İstanbul dahil 7 ilde yapılan operasyonlarda gözaltına alınan 17 polisten 8'i serbest bırakıldı.

Yasadışı dinleme iddiasıyla İstanbul dahil 7 ilde yapılan operasyonlarda gözaltına alınan 17 polisten 8'i serbest bırakıldı. Polislere ''evrakta sahtecilik, yasadışı dinleme ve özel hayatın gizliliğini ihlal'' suçlamaları yöneltildi. Hakkında gözaltı kararı bulunan ve annesinin rahatsızlığı nedeniyle savcılıktan izin alan emniyet müdürü Özgür N., teslim oldu. Emniyetteki sorgusunun ardından sonra Özgür N. adliyeye gönderildi. 17 kişi savcılıkta sorguya alındı. 8 polis sorgunun ardından serbest bırakıldı.


Polisler, aralarında milletvekili, savcı, hakim, siyasetçi, üst düzey bürokrat, emniyet personeli ve gazetecilerin de olduğu birçok kişiyi dinlemekle suçlanıyor..

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...