Paralel yapı operasyonunda 3 isim serbest

/ Kaynak: AA
Paralel yapı operasyonunda 3 isim serbest

GÜNDEM Haberleri  / AA

Paralel yapı operasyonu kapsamında gözaltına alınanlardan 3'ü, cumhuriyet savcısı tarafından ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Vatan yerleşkesindeki Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde gözaltında tutulan 27 kişinin işlemleri sürüyor. Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Hasan Yılmaz, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne gelerek, şüphelilerin ifadelerini almaya başladı.

SERBEST BIRAKILAN 3 İSİM
İfadeleri alınan şüphelilerden Samanyolu televizyonunda yayınlanan "Tek Türkiye" dizisi ekibinden Elif Yılmaz, Ebru Şenvardar ve Naci Çelik Berksoy, serbest bırakıldı. Gözaltındaki 24 kişinin ifade işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

SARRAFOĞLU SAĞLIK KOTROLÜNDEN GEÇİRİLDİ
Bu arada, operasyonda gözaltına alınan gazeteci yazar Fahri Sarrafoğlu, sağlık kontrolü için Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildi. Sivil polislerin refakat ettiği Sarrafoğlu, kontrolün ardından polis aracına bindirilerek emniyete götürüldü.

EMNiYET ÖNÜNDE BEKLEYEN GURUP DAĞILDI
Öte yandan, operasyon kapsamında gözaltına alınanlara destek için emniyetin önünde bekleyen yakınları ile bir grup, zaman zaman slogan attı. Polisin güvenlik önlemi aldığı emniyet önünde İstiklal Marşı okuyan gruptakiler, daha sonra dağıldı.
Paralel yapı operasyonunda 3 isim serbest

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...