Panik dolu anlar: 5 kişi denizde mahsur kaldı! Kurtarılma anları kameralara yansıdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Edirne'de anne ve oğul oyuncak şişme botla denize açıldı. Sürüklenmeye başlayan aileyi kurtarmak için vatandaş seferber oldu. Denize atlayan 3 kişi daha açıklarda mahsur kalınca yardımlarına başka bir vatandaş koştu.

Edirne'de anne ve oğlu aldıkları şişme botla denize açıldı, sürüklenmeye başlayan aileyi kurtarmak için 3 kişi daha denize atladı. Denizde mahsur kalan vatandaşlar yardım bekledi.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Edirne'de oyuncak şişme botla denize açılan ve sürüklenen anne ile 5 yaşlarındaki oğlunu kurtarmak isteyen 3 kişi de denizde mahsur kaldı. 5 kişinin kurtarılma anları saniye saniye kameraya yansıdı.

Edirne’nin Keşan ilçesine bağlı Yayla Sahili'ne gelen anne ve oğlu, oyuncak şişme bota binerek Saros Körfezi'ne açıldı. Şiddetli rüzgarın etkisiyle sürüklenip 1 mil açıkta mahsur kalan anne ve oğlunu kurtarmak isteyen 3 genç yardımlarına gitti. Yardıma giden 3 genç de mahsur kalınca yardımlarına tesis işletmecisi Mustafa Altunhan teknesiyle yardımlarına yetişti. Dalgaların arasında mahsur kalan 5 kişi kısa sürede kurtarıldı. Kurtarılan anne, “Siz olmasaydınız gelemezdik. Allah razı olsun” diyerek Altunhan’a teşekkür etti.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...