'Özgür Özel kazanırsa gazeteciliği bırakırım' diyen CHP'li Barış Yarkadaş kararını açıkladı: Yeni mesleği belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
'Özgür Özel kazanırsa gazeteciliği bırakırım' diyen CHP'li Barış Yarkadaş kararını açıkladı: Yeni mesleği belli oldu

GÜNDEM Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

CHP’de genel başkanlık yarışını Özgür Özel'in kazanmasının ardından gözler Barış Yarkadaş’a çevrildi. Özgür Özel'in genel başkan seçilmesi durumunda gazeteciliği bırakacağını söyleyen Yarkadaş sözünü tuttu. ‘Artık haber yazmayacağım’ diyen Yarkadaş yeni mesleğini de açıkladı.

CHP’li gazeteci Barış Yarkadaş, CHP'nin yeni genel başkanının belli olacağı kurultay öncesinde yaptığı açıklamada, "Özgür Özel kazanırsa ben mesleği bırakırım. Vallahi bırakırım." demişti. CHP Kurultay’ında Özgür Özel genel başkan seçildi. Gözler Barış Yarkadaş’a çevrildi. 

YARKADAŞ: AKTİF GAZETECİLİĞİ BIRAKIYORUM

Özel'in Kılıçdaroğlu'nun önünde ipi göğüslemesi sonrası TV 100 canlı yayınında açıklama yapan Yarkadaş, "Benim gazetecilik dışında hiçbir gelirim yok. Bugün 23.49 itibarıyla sizlerin huzurunda sizlere verdiğim üzere karakterim gereği aktif gazeteciliği bırakıyorum." dedi.

YENİ MESLEĞİ BELLİ OLDU

Yarkadaş, kariyerine 'siyaset yorumcusu' olarak devam edeceğini açıkladı.

"29 MİLYON İNSAN VİDEOYU İZLEMİŞSE BEN BUNU UNUTTURMAM"

Yarkadaş'ın konuya ilişkin sözleri şöyle:
"Bir bilgisayar programcısı arkadaşım oturmuş araştırmış bu video ne kadar izlendi diye. Tam 29 milyon kişi tarafından bu video izlenmiş.
Twitter'da sadece 'istifa et' diyenler yok çok sayıda, 'istifa etme, biz seni seviyoruz' diyenler de var. Özel kazandıktan sonra bu video dolaşıma sokuldu. Uzun yıllardır gazetecilik yapıyorum. Benim gazetecilik dışında hiçbir gelirim yok. Ben kamuoyuna verdiğim sözü tutuyorum. Türkiye'nin merak ettiği soruya yanıt veriyorum. Bugün 23.49 itibarıyla sizlerin huzurunda sizlere verdiğim üzere karakterim gereği aktif gazeteciliği bırakıyorum. 29 milyon insan videoyu izlemişse ben bunu unutturmam."

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...