Özgür Özel duyurdu: Filistin'e gideceğiz!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Özgür Özel duyurdu: Filistin'e gideceğiz!

GÜNDEM Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Partisinin grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Filistin'deki katliama dikkat çekti. Dünyadaki sosyalist liderlere seslenen Özel, "Gerekli diplomatik girişimleri başlattık, ilk fırsatta insani yardımların ulaşmasını sağlamak, soruna dikkat çekmek için Filistin'e gideceğiz" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ikinci kez partisinin meclis grup toplantısında konuştu. Konuşmasında İsrail'in Gazze'deki zulmüne geniş bir şekilde yer veren Özel, partisinin girişimleri hakkında bilgi verirken, Filistin'e yönelik desteklerini ifade etti.

CHP lideri, grup toplantısında gündemin öne çıkan başlıkları hakkında değerlendirmelerde bulunarak, ekip arkadaşlarının Filistin meselesi için girişimlerde bulunduğunu ve yakın zamanda Filistin'e bir ziyaret gerçekleştireceklerini açıkladı.

"İNSANİ YARDIMLARI ULAŞTIRMAK İÇİN" 

Özel'in Filistin odağındaki konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"CHP olarak bütün dünyadaki sosyalist liderlere sesleniyoruz. CHP bundan sonra Sosyalist Enternasyol'de genel başkan düzeyinde temsil edilecek. Her toplantıya katılacağım.

Bütün Sosyalist Enternasyol liderlere, Filistin'deki katliamın durdurulması için gayret göstermelerini beklediğimiz bir mektup yolladık.

Bu konuda etkin bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Arkadaşlarımız çalışıyor. Gerekli diplomatik girişimleri başlattılar. İlk fırsatta insani yardımların ulaşmasını sağlamak, soruna dikkat çekmek için Filistin'e gideceğiz."

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...