Özgecan'ın katilinden kan donduran sözler: Öldürürüm ama...

Özgecan'ın katilinden kan donduran sözler: Öldürürüm ama...

GÜNDEM Haberleri

Özgecan'ı vahşice öldüren katil zanlısı Suphi Altındöken'e karısı N. Altındöken'in daha önce açtığı boşanma davasının dilekçesinde bakın neler yazıyor.

Özgecan'ı öldüren katil zanlısı Suphi Altındöken'e karısı N. Altındöken'in daha önce açtığı boşanma davasının dilekçesinde "Boğazıma bıçak dayadı, beni ölümle tehdit etti" dediği öğrenildi. Genç kadının geçtiğimiz eylül ayında da yediği dayağın ardından rapor alıp polise şikâyetçi olduğu, "Sürekli beni 'Seni öldürürüm. Boğazını keserim. Bana bir şey olmaz. Benim deli raporum var' diye tehdit ediyor" diyerek koruma da istediği öğrenildi. Ancak genç kadının, hem darp nedeniyle açılan davada şikâyetini çektiği hem de boşanma davasına katılmaması sonucu davanın düştüğü öğrenildi. Boşanma davasından eşinin tehdidi sonucu vazgeçtiğini söyleyen N. Altındöken'in, darp davasında da şikâyetini bu nedenle geri aldığı sanılıyor.

(Habertürk)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...