Özgecan cinayetinde suç aleti de bulundu

/ Kaynak: İHA
Özgecan cinayetinde suç aleti de bulundu

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Özgecan Aslan vahşetinin ardından bugün polise bir vatandaştan ihbar geldi. Cinayette kullanıldığı sanılan bıçak bulundu.

Mersin'in Tarsus ilçesinde, üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın cinayetinde kullanılan bıçak bulundu. Bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri, Tekke Mahallesi'nde bulunan Sanayi Sitesi'ne geldi. Burada bir dükkanın yanındaki boş arazi yanından geçen su arkında kanlı bir bıçak bulan esnaf, bıçağı polislere teslim etti. Bıçağı delil torbasına koyan polis ekipleri, çevrede çalışma başlattı. Bıçağın bulunduğu bölgeyi inceleyen polis ekipleri, yaptıkları çalışmanın ardından bıçağı emniyete götürdü. Ahmet Suphi Altındöken, jandarmadaki ifadesinde olayın ardından bıçağı Tekke Mahallesi'ndeki sanayi sitesi civarında su kanalına attığını belirtmiş ancak, arazinin geniş olması nedeniyle ekipleri suç aleti olan bıçağı bulamamıştı.

nbsp;Özgecan cinayetinde suç aleti de bulundu
nbsp;Özgecan cinayetinde suç aleti de bulundu


GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...