Özdağ 'Günde 200 kişi vatandaş yapılıyor' dedi, Hatay Valiliği'nden cevap geldi: Her gün bir başka yalan...

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Özdağ 'Günde 200 kişi vatandaş yapılıyor' dedi, Hatay Valiliği'nden cevap geldi: Her gün bir başka yalan...

GÜNDEM Haberleri  / AA

Hatay Valiliği'nden "Günde 200 kişi vatandaş yapılıyor" diyen Özdağ'a cevap geldi. Valilik, "Her gün bir başka yalan, bu anlayışa Gazi Meclis'imizde izin verilmemeli." açıklamasını yaptı.

Hatay Valiliği'nden "Antakya'da günde 200 kişi Türk vatandaşlığına geçiriliyor" diyen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a yanıt geldi. İddiaların yalan olduğunu belirten Valilik ayrıca "Toplumsal yapımızı tahrip etmeyi amaçlayan böyle bir anlayışa, Gazi Meclis'imizin çatısı altında izin verilmemesi gerektiğine inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

 

"KİN VE NEFRETİ KÖRÜKLÜYOR"

Hatay Valiliği, kentte yabancı uyruklulara vatandaşlık verilmesiyle ilgili iddialara ilişkin açıklama yaptı. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Yabancı düşmanlığına dayalı, kışkırtıcı, kin ve nefreti körükleyen bir anlayışla uzun zamandır karşı karşıyayız. Bu anlayış, her gün bir başka yalanı ortaya atan, gerçekler gün yüzüne çıktığı zaman özür dilemeyi bırakın yalanlarını arttırarak devam ettiren bir anlayış.

"BU ANLAYIŞA İZİN VERİLMEMELİ"

Bu yalan serisine, Antakya'da günlük 200 kişinin vatandaş yapıldığı yönünde yeni biri daha eklendi. Toplumsal yapımızı tahrip etmeyi amaçlayan böyle bir anlayışa, Gazi Meclis'imizin çatısı altında izin verilmemesi gerektiğine inanıyoruz."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...