Özal buluşturdu

Özal buluşturdu

GÜNDEM Haberleri

Türk siyasetinin mihenk taşlarından biri olan 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal, vefatının 26. yıl dönümünde kabri başında anıldı.

Törende Özal’ın mezarına çelenk bırakıldı ve dualar okundu. Kısa bir açıklama yapan Semra Özal “Acısı her gün daha da büyüyor. Dayanmaya çalışıyoruz bu büyük acıya. Çok zor” dedi. Özal’ın anma töreninde ilginç bir an yaşandı. Törene katılan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ayrılırken CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu mezara geldi. Bu sırada vatandaşlarla sohbet eden Yıldırım’ı gören İmamoğlu yanına gitti. İmamoğlu ile Binali Yıldırım tokalaştı. Bu görüşmeyi değerlendiren İmamoğlu “Aslında ben yürüdüğünü görünce arabadan indim ve ‘Merhaba’ deme ihtiyacı hissettim. Biraz daha duraksasaydı kucaklardım açık söyleyeyim. Çünkü milletin kucaklaşmaya ihtiyacı var” diye konuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...