Oyuncu Barış Atay, 'Artarak çoğalacaklar'

/ Kaynak: AA
Oyuncu Barış Atay, 'Artarak çoğalacaklar'

GÜNDEM Haberleri  / AA

Redhack operasyonunda sorgulanan oyuncu Barış Atay, kendisiyle birlikte ifade verenlerin ne ilk ne de son olduklarını ve artarak çoğalacaklarını belirtti.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında 8 ilde düzenlenen "Redhack" ve "Anonymous" operasyonunda gözaltına alınan 14 kişi serbest bırakılmıştı. Gözaltına alınanlar arasında bulunan oyuncu Barış Atay, Sanat Meclisi üyeleriyle Yeşilçam Sineması'nda bir basın toplantısı düzenledi. Barış Atay, basın toplantısı sırasında kendisiyle birlikte gözaltına alınanların isimlerini tek tek okudu. Atay, şöyle devam etti: "Asıl takdiri, desteği hak eden gerçekten yürekli insanlar onlar. Çünkü, herhangi bir kamuoyu desteği beklemeden, hatta geleceğini, gelmeyeceğini bilmeden, sadece yaşadıkları ülkenin aydınlık bir geleceğe ihtiyacı olduğunu bildiklerinden, buna inandıklarından, bunun için mücadele etmenin gerekliliğini bilmelerinden dolayı bu yola çıktılar. Binlercesi, yüzbinlercesi gibi ilk değiller. Son hiç olmayacaklar. Bence artarak da çoğalacaklar. Daha önce de söyledim. Bu bir Barış Atay meselesi değildir. Bu bir sanatçı meselesi değil. Bu bir görünürlülük meselesi de değil."

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...