Otomobile cip çarptı: Kağıt gibi ezdi geçti

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Kuzey Marmara Otoyolu'nda, 3. şeritte arızalanan otomobile aynı istikamette giden cip çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil hurdaya döndü.

Kuzey Marmara Otoyolu (KMO) Akyazı gişerinde arızalandığı için 3.şeritte bırakılan otomobile cip çarptı. Cipin çarptığı otomobil adeta kağıt gibi ezilirken, kazada 1 kişi yaralandı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Ankara istikametine ilerleyen 33 AJZ 105 plakalı M.A idaresindeki araç arızalandı ve yolda kaldı. Sürücü arızalı aracı 3.şeritte bıraktı. Bu esnada aynı yönde ilerleyen yabancı plakalı E.M.'nin kontrolündeki cip, 3.şeritte duran otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle ile otomobil adeta kağıt gibi ezilirken, cip ise bariyerlere çarparak yan yattı.

Otomobile cip çarptı: Kağıt gibi ezdi geçti

Kazanın ardından itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Bölgede bulunan Kuzey Marmara Otoyolu Trafik Jandarma ekipleri de hemen kazaya müdahale etti. Kazada cipin sürücüsü hafif yaralandı.

Hurdaya dönen otomobilin içerisinde kimsenin bulunmaması, muhtemel bir facianın önüne geçti. Ekipler kazaya ilişkin soruşturma başlattı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak:İhlas Haber Ajansı



Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...