Otomobil parçası yedinci kata fırladı

Otomobil parçası yedinci kata fırladı

GÜNDEM Haberleri

Hatay’da, Reyhanlı Kaymakamlığının yaklaşık 750 metre yakınında, Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde bir otomobilde patlama meydana geldi.

Geniş güvenlik önlemi alınan olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Patlama sonucu araçtaki 3 Suriyeli öldü.  Bomba imha timlerinin çalışma yaptığı bölgede, polis ekipleri de bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Yapılan araştırmaların ardından otomobilin enkazı kaldırıldı. Patlamanın etkisiyle otomobilin bazı parçalarının etrafa yayıldığı, tampon bölümünün ise 7. katlı bir binanın çatısına fırladığı görüldü.

EL YAPIMI PATLAYICI
Hatay Valiliğinden yapılan açıklamada “Patlamanın araçtaki el yapımı patlayıcıdan meydana geldiği değerlendirilmekte olup olaya karışan aracın Suriyeli sahibinin kimlik bilgileri tespit edilmiştir. Araçta bulunan kişilerin tüm bağlantıları araştırılmaktadır. Bütün birimlerimiz olayı tüm yönleriyle aydınlatmak için çalışmakta olup meydana gelen olayda herhangi bir vatandaşımızda ve çevrede bir zarar meydana gelmemiştir” denildi.

2013’TE, 53 KİŞİ ÖLMÜŞTÜ
Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde 2013 yılında yaşanan terör saldırılarında beşi çocuk 53 kişi hayatını kaybetmişti 146 kişi de yaralanmıştı. Saldırının planlayıcılarından Yusuf Nazik, MİT operasyonuyla Suriye’den Türkiye’ye getirilmişti. Nazik’e 53 defa ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...