Otomobil otobüs durağına daldı: 15 yaralı

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
Otomobil otobüs durağına daldı: 15 yaralı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Ankara'da yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücünün direksiyon hakimiyetini yitirdiği otomobilin otobüs durağına dalması sonucu 5'i ağır, 15 kişi yaralandı.

Feci kaza Çankaya ilçesi Celal Bayar Bulvarı Sıhhiye Köprüsü üzerinde akşam saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Cebeci'den Tandoğan istikametine gitmekte olan 06 HZ 776 plakalı otomobil, akşam saatlerinden itibaren etkili olan yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle savrulmaya başladı. Kaygan zemin nedeniyle duramayarak ters istikamete dönen otomobil, kaldırıma çıkarak otobüs durağına girdi. Kazada, otobüs bekleyen 5'i ağır 15 kişi yaralandı. Yaralıların yardımına ilk çevredeki vatandaşlar koştu. Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, otomobilin girdiği duraktan vatandaşlar yardımıyla kaldırıma yatırıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yerde oturan ve yatan yaralılara ilk müdahalelerini yaptı. Yaralılar, daha sonra ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların, kazanın şokunun üzerlerinden atamadığı görüldü. Yerde acı çekerek yatan yaralıları çevredeki vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı.

Kazanın ardından, otomobilin hızla çarptığı durağın camı ve bankı kırıldı. Otomobilin durağa girdiğini gören vatandaşlar, şaşkınlığını gizleyemedi. Vatandaşlar, cep telefonu ile durağa giren aracın fotoğrafını çekti.

Kazayı ucuz atlatan bir vatandaş, aracın hızlı geldiğini belirterek, "Yağmur dolayısıyla araç kaydı. Araç, kaldırıma çarptı, ardından durağa girdi. Durakta 25-30 kişi vardı. En az da 156 yaralı var. Ben ucuz kurtuldum. Hemen önümden geçti araç" diye konuştu.

Kaza nedeniyle Celal Bayar Bulvarı'nda trafik bir süre kontrollü verildi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...