Otobüse zor bindiler

Otobüse zor bindiler

GÜNDEM Haberleri

Paralarını alamadıkları için deplasmandaki Bursa maçına gitmeme kararı alan Mersin İdmanyurdu'nun futbolcularını yönetim güçlükle ikna etti

Mersin İdmanyurdu Bursaspor maçı öncesi büyük bir skandalın kapısından döndü. Mersinli futbolcular, alacakları ödenmediği gerekçesiyle Bursaspor maçına çıkmama kararı aldı. Ama yönetimin yaptığı görüşmeler sonrası oyuncular zar zor ikna oldu ve maça çıkma kararı aldı. Yerli ve yabancı futbolcuların başlattığı isyanın bitmesinde gelebilecek ağır cezalar da etkili oldu. TFF'nin ceza yönetmeliğinde maça çıkılmaması halinde ağır cezalar gündeme geliyor. Hazırlıkların tamamlanmasıyla takım otobüsüne binen futbolcular karayoluyla Adana'ya oradan da uçakla Bursa'ya gittive olası bir skandal bitmiş oldu. Maç bugün saat 14.00'te Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacak. 

'BİZ İKNA ETTİK'
Genç Mersin İdmanyurdu Taraftarlar Derneği İkinci Başkanı Hazar Yusuf Gökel, futbolcular Servet Çetin, Sinan Kaloğlu ve Güven Varol ile görüştüklerini anlatarak, "Şehrimizin ve armamızın ulusal medyada rencide olduğunu anlattık ve ikna ettik. Bize söz verdiler. Onlar da bize inanarak Bursa'ya gidiyorlar" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...