Otobüs yoldan çıkıp duvara çarptı

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
Otobüs yoldan çıkıp duvara çarptı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Çanakkale-İzmir karayolunda, yolcu taşıyan bir midibüs, önünde meydana gelen kazaya karışmamak için yoldan çıkınca duvara çarptı. Midibüste bulunan 18 kişi yaralandı.


Çanakkale - İzmir karayolu Güzelyalı mevkinde, plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen bir yayaya çarptı. Otomobil durmayarak olay yerinden kaçtı. Balıkesir'den Çanakkale istikametine gelen 17 TP 888 plakalı midibüsün sürücüsü, yerde yatan yayayı fark edince, çarpmamak için direksiyonu kırdı. Kontrolden çıkan midibüs karşı şeride geçerek yoldan çıktı. Bir evin duvarına çarparak duran midibüste bulunan 18 kişi yaralandı. Olay yerine sevk edilen ambulanslar yaralıları alırken, midibüste sıkışan 2 yaralıyı, itfaiye kaza kırım ekipleri çıkardı. Yaralılar, ÇOMÜ Tıp Fakültesi hastanesi, Anadolu Hastanesi ve Çanakkale Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kazanın ardından olay yerine gelen Çanakkale Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu, polislerden kazayla ilgili bilgi aldı. Zoroğlu, "Sürücü, önündeki kazaya karışmamak için direksiyonu kırınca yoldan çıkmış. İlk edindiğimiz bilgi bu yönde" dedi.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...