Cumhurbaşkanı Erdoğan Pençe-Kilit şehidinin ailesiyle telefonda görüştü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Cumhurbaşkanı Erdoğan  Pençe-Kilit şehidinin ailesiyle telefonda görüştü

GÜNDEM Haberleri

Piyade Uzman Çavuş Sinan İnak PKK'lı teröristler tarafından açılan taciz ateşinde şehit oldu. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi şehidimizin acılı ailesine taziyeye gitti. Bakan Kirişçi ziyareti sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı telefonla arayıp aileyle görüştürdü.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, PKK'lı teröristler tarafından açılan taciz ateşinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Sinan İnak'ın ailesini ziyareti sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı telefonla arayıp aileyle görüştürdü.

BAKAN KİRİŞÇİ TAZİYE ZİYARETİNE GİTTİ

Bakan Kirişçi, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde PKK'lı teröristler tarafından açılan taciz ateşinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Sinan İnak'ın Osmaniye'nin Düziçi ilçesi Gümüş köyündeki babaevini ziyaret ederek taziyede bulundu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN ŞEHİT BABASINA BAŞSAĞLIĞI

Bakan Kirişçi, daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı telefonla arayıp şehit babası Ökkeş İnak ile görüştürdü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İnak’a başsağlığı diledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan  Pençe-Kilit şehidinin ailesiyle telefonda görüştüBakan Kirişçi şehit için kurulan taziye çadırında ziyaret edip dua okudu

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...