Osmaniye'deki çadır kentte yangın paniği!

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Depremden en çok etkilenen illerden Osmaniye'de bir çadır kentte yangın paniği yaşandı. Çadırlardan birinde bulunan küçük tüp patladı. Sonrasında çıkan yangında 1 çadır yandı, 2 çadır ise zarar gördü.

Kahramanmaraş 6 Şubat’ta 9 saat arayla iki büyük depremle sarsıldı. 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki deprem 10 şehirde yıkıma sebep oldu. 30 binden fazla kişi enkaz altında kalarak hayatını kaybetti, 80 bin kişi yaralandı. Depremzedeler hızlı bir şekilde kurulan çadır kentlere yerleştirildi. Depremden etlikenen illerden biri de Osmaniye oldu. 

ÇADIR KENTTE TÜP PATLADI

Deprem sonrası merkez Adnan Menderes Mahallesi'nde kurulan  çadır kentte yangın paniği yaşandı. Çadırlardan birinde küçük tüpün patlaması sonucu yangın çıktı. Güvenlik güçleri ve itfaiye ekiplerinin anında müdahale ettiği yangın söndürüldü.  Bir çadırın yandığı ikisinin de zarar gördüğü öğrenildi. Olayda herhangi bir yaralanma veya can kaybı olmadığı öğrenildi.

(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...