Mersin'de ortaokulda kan donduran dolay! 7. sınıf öğrencisi tuvalette feci şekilde öldürüldü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Mersin'de ortaokulda kan donduran dolay! 7. sınıf öğrencisi tuvalette feci şekilde öldürüldü

GÜNDEM Haberleri

Birçok öğrencinin bulunduğu ortaokulda yaşanan dehşet olayda idareciler tuvalete geldiklerinde kanları dondu. Mersin'in merkez Toroslar ilçesinde 7. sınıf öğrencisi F. N.Y., okulun tuvaletinde darp edilerek ve bıçaklanarak öldürüldü. Konuya ilgili bir kız öğrenci gözaltına alındı.

Mersin'deki bir ortaokulda resmen dehşet yaşandı. Öğleden sonra okulun zemin katında meydana gelen kan donduran olayda, duydukları sesler üzerine tuvalete giren okul idarecileri gördükleri manzara karşısında dehşete kapıldı. 13 yaşındaki 7. sınıf öğrencisi F. N.Y. kanlar içerisinde ağır yaralı olarak bulundu.

Mersin'de ortaokulda kan donduran dolay! 7. sınıf öğrencisi tuvalette feci şekilde öldürüldü

13 YAŞINDAKİ KIZ KURTARILAMADI

Okul müdürü tarafından çağrılan ambulansla Mersin Şehir Hastanesine kaldırılan kız öğrenci, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Öğrencinin 5 yerinden bıçaklandığı ve darp edildiği belirlendi. Olaydan sonra okula gelen polis ekipleri inceleme yaptı. H.D. adlı kız öğrencinin gözaltına alındığı, soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

MEB'DEN AÇIKLAMA

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, olayın sınıf arkadaşları arasında yaşandığı belirtilerek şunlar kaydedildi:

"Bir kız öğrencinin tuvalette baygın bulunduğunun idareye bildirilmesi üzerine nöbetçi müdür yardımcısınca yapılan kontrolde öğrenci F.Y'nin bıçakla yaralandığı tespit edilmiş, müdür yardımcısınca ambulans çağırılıp polise haber verilmiştir. Öğrenci F.Y, müdür yardımcısı ve rehber öğretmeni nezaretinde hastaneye götürülmüş ve tüm tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etmiştir. Okulda yaşanan olayla ilgili Valilik oluruyla iki eğitim müfettişi görevlendirilmek suretiyle idari tahkikat başlatılmıştır."

YAYIN YASAĞI

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığının talebi üzerine Mersin 3. Sulh Ceza Hakimliğince olayla ilgili yayın yasağı ve gizlilik kararı alındı.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...