Ormanlık alanda yangın tedbirlerine uymayan yandı! Dudak uçuklatan cezası var

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ormanlık alanda yangın tedbirlerine uymayan yandı! Dudak uçuklatan cezası var

GÜNDEM Haberleri

Aydın'da yangın riski nedeniyle ormanlık alanlarda uygulanan yasaklara uymadıkları tespit edilen 29 kişiye 37 bin 555 lira idari para cezası verildi. Bölgede ekipler havadan ve karadan kontrol sağlayarak denetim yapıyor.

Son günlerde artan orman yangınlarına önlem olarak birçok ilde ormanlara giriş yasağı uygulanırken Aydın'da ise ormanlarda ateş yakana ceza kesiliyor. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, orman yangınlarının önlenmesine yönelik 1 Mayıs-30 Temmuz arasında Çine, Didim, Efeler, İncirliova, Karacasu, Kuşadası, Söke ve Yenipazar ilçelerinde denetimlerde bulundu.

PARA CEZASI YAĞDI

Ormanlık alana giren, mangal ateşi, kuru ot, anız veya çöp yakan toplam 29 kişiye 37 bin 555 lira idari para cezası uygulandı. Jandarma ekiplerinin karadan yaptığı denetimlere insansız hava araçlarıyla havadan da destek verildiği ifade edildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...