Orgeneral Arif Çetin, 6 teröristin öldürüldüğü mağarayı inceledi

Düzenleyen:
Orgeneral Arif Çetin, 6 teröristin öldürüldüğü mağarayı inceledi

GÜNDEM Haberleri

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Mardin Nusaybin'de teröristlerin saklandığı mağaraya gitti. Çetin, burada incelemelerde bulundu.

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Eren Kış-8 Operasyonu'nun gerçekleştirildiği Mardin'e gitti. Nusaybin ilçesine bağlı Bagok bölgesine geçen Çetin, burada 6 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği mağarada incelemelerde bulundu. Orgeneral Çetin, jandarma personelini başarılı operasyon dolayısıyla tebrik etti.

MAĞARAYI ODALARA AYIRMIŞLAR
Bu arada, jandarma komandolar teröristlerin saklandığı yer altı mağarasında arama yaptı. Bir metre yüksekliğinde ve üç metre genişliğinde girişi olan mağaranın teröristler tarafından odalara ayrıldığı görüldü. Belirli bir mesafe aşağıya inildikten sonra başka yaşam alanları oluşturdukları belirlendi. Sığınakların da bulunduğu mağarada çok sayıda silah, örgütsel doküman ve yaşam malzemesi ele geçirildi. Teröristlerin kullandığı mağara bölgeye sevk edilen iş makinaları tarafından kullanılmaz hale getirildi.



Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...