Operasyonda ele geçirilen hayvan tahnitleri şaşırttı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Operasyonda ele geçirilen hayvan tahnitleri şaşırttı

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

Zehir satıcılarına yönelik operasyonlar devam ediyor. Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde, uyuşturucu, silah ve hayvan tahnitleri ele geçirildi.

Kahramanmaraş Jandarma Komutanlığı bir evde silah ve yabani hayvanlara ait materyaller bulunduğuna yönelik bir ihbarı değerlendirdi.

Ekipler belirlenen eve operasyon düzenledi. Operasyonda, biri kurusıkı 12 tabanca ile 3 tüfek, 1 Afrika kökenli Blesbok geyiği tahniti, 1 impala tahniti, 1 karaca tahniti, 1 gelincik tahniti, 5 çeşitli kuşlara ait tahnit ve uyuşturucu madde ele geçirdi.

Operasyonda ele geçirilen hayvan tahnitleri şaşırttı

Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde belirlenen adrese operasyon düzenleyen ekipler, biri kurusıkı 12 tabanca ile 3 tüfek, 1 Afrika kökenli Blesbok geyiği tahniti, 1 impala tahniti, 1 karaca tahniti, 1 gelincik tahniti, 5 çeşitli kuşlara ait tahnit ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirdi. Operasyonda yakalanan şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

TAHNİT NEDİR?

Ölüyü, bozulmaması için ilaçlama, mumyalama.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...